پیام سپاهان - فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه : وانت نیسان حامل ۵ هزار لیتر گازوئیل خارج از شبکه توزیع توقیف شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ سرهنگ مصطفی صادق زاده گفت: در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق و توزیع خارج از شبکه سوخت، مأموران پلیس آگاهی شهرستان حین گشت زنی در یکی از محورهای مواصلاتی به یک دستگاه وانت نیسان مشکوک و برای بررسی آن را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه افزود: مأموران در بازرسی از این خودرو ۵ هزار لیتر گازوئیل که به صورت غیرقانونی و خارج از شبکه توزیع حمل میشد را کشف کردند.
وی با اشاره به این که در این رابطه یک متهم شناسایی و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد، از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در زمینه قاچاق و توزیع خارج از شبکه سوخت مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.