پنجشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۵

اجتماعی

خدمات هوشمند پلیس اصفهان برای زائران اربعین؛

ثبت درخواست گذرنامه بدون مراجعه حضوری

ثبت درخواست گذرنامه بدون مراجعه حضوری
پیام سپاهان - درخواست گذرنامه بدون مراجعه حضوری دراستان اصفهان ثبت می‌شود.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - درخواست گذرنامه بدون مراجعه حضوری دراستان اصفهان ثبت می‌شود.

پیام سپاهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: با ارتقای سامانه‌های فراجا و برون‌سپاری خدمات گذرنامه، فرآیند ثبت درخواست و صدور گذرنامه با کمترین مراجعه حضوری امکان پذیر شده است.
سرهنگ مسعود طریفی با اشاره به نزدیک شدن ایام اربعین حسینی افزود: هموطنان از طریق برنامه کاربردی پلیس من، سامانه سخا، دفاتر پلیس +۱۰ و همچنین مرکز خدمات اینترنتی در خصوص ثبت درخواست گذرنامه اقدام کنند، همچنین رفع هرگونه نقص یا مغایرت اطلاعات در تمامی دفاتر پلیس +۱۰ سراسر کشور امکان‌پذیر است.
وی با تأکید بر اینکه زائران نباید دریافت گذرنامه را به روز‌های پایانی موکول کنند، ادامه داد: گذرنامه باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد و در صورت پایان اعتبار، لازم است از برای تعویض آن اقدام شود.
سرهنگ طریفی گفت: گذرنامه‌های مخدوش، پاره، آب‌خورده یا آسیب‌دیده ممکن است در مبادی مرزی ایران و عراق با مشکل مواجه شوند و افرادی که پس از صدور گذرنامه تغییرات ظاهری قابل توجهی از جمله جراحی زیبایی یا کاشت مو داشته‌اند نیز پیش از سفر گذرنامه خود را تعویض کنند.
وی با توصیه به زائران برای برنامه‌ریزی دقیق سفر گفت: استعلام وضعیت ممنوع الخروجی، همراه داشتن مدارک شناسایی، نگهداری ایمن گذرنامه، پرهیز از حمل وسایل افراد ناشناس، استفاده از مسیر‌های رسمی و توجه به اطلاعیه‌ها و توصیه‌های پلیس، نقش مهمی در تسهیل سفر و جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی خواهد داشت.


نظرات شما