شنبه ۱۳ تير ۱۴۰۵

سیاسی

از فضاسازی شهری تا برپایی موکب‌ها؛ گلپایگان پای کار تشییع رهبر شهید

از فضاسازی شهری تا برپایی موکب‌ها؛ گلپایگان پای کار تشییع رهبر شهید
پیام سپاهان - گلپایگان-شهردار گلپایگان گفت: شهرداری با اجرای گسترده فضاسازی شهری، برپایی موکب‌های خدمت‌رسانی در گلپایگان و تهران، پشتیبانی از مراسم وداع و تشییع رهبر شهید و اعزام نیرو است.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - گلپایگان-شهردار گلپایگان گفت: شهرداری با اجرای گسترده فضاسازی شهری، برپایی موکب‌های خدمت‌رسانی در گلپایگان و تهران، پشتیبانی از مراسم وداع و تشییع رهبر شهید و اعزام نیرو است.

به گزارش خبرنگار مهر احسان مهاجری شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آیین وداع و تشییع رهبر شهید اظهار کرد: نصب گسترده پرچم‌های پویش، بیلبوردها و بنرهای مزین به تصویر رهبر شهید و شعارهای مرتبط در معابر و میادین اصلی شهر انجام شد تا فضای شهری متناسب با این مناسبت بزرگ آماده‌سازی شود.
وی افزود:موکب پذیرایی از زائران و کاروان‌های عبوری در میدان قاضی زاهد برپا شد و با هدف خدمت‌رسانی به عزاداران، موکب دیگری نیز در بلوار ولیعصر(عج) راه‌اندازی خواهد شد.
شهردارگلپایگان یادآور شد: پشتیبانی و تأمین امکانات مورد نیاز موکب سپهبد شهید حاج حسین سلامی مستقر در تهران مشارکت فعال داشت و در برگزاری مراسم تجمع، وداع و عزاداری مردم در میدان امام خامنه‌ای گلپایگان نیز همکاری مؤثر و همه‌جانبه‌ای ارائه کرد.
به گفته وی:بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای شهرداری برای اطلاع‌رسانی، پوشش و انعکاس اخبار و برنامه‌های مرتبط با این آیین‌ها و نیز برنامه‌ریزی و اعزام پرسنل برای حضور در مراسم وداع و تشییع از دیگر اقدامات انجام‌شده در این ایام بود.
مهاجری با تأکید بر رسالت انقلابی و مردمی مجموعه مدیریت شهری افزود: شهرداری گلپایگان، همگام با سایر دستگاه‌های اجرایی شهرستان، با تمام توان و ظرفیت در خدمت برگزاری هرچه باشکوه‌تر این آیین‌ها حضور داشته و خدمت‌رسانی به مردم و زائران را افتخاری ارزشمند برای خود می‌داند.


نظرات شما