جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴

اجتماعی

سفر معاون وزیر ارتباطات به برخوار و بررسی مشکلات ارتباطی شهرستان

سفر معاون وزیر ارتباطات به برخوار و بررسی مشکلات ارتباطی شهرستان
پیام سپاهان - در سفر معاون وزیر، ۲۵ مصوبه برای رفع مشکلات مخابراتی و ارتباطی شهرستان برخوار تصویب شد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - در سفر معاون وزیر، ۲۵ مصوبه برای رفع مشکلات مخابراتی و ارتباطی شهرستان برخوار تصویب شد.

پیام سپاهان


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون توسعه شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات در حاشیه سفر به برخوار گفت: دو موضوع کلیدی در شبکه ملی اطلاعات در حال پیگیری است یکی موضوع توسعه و پیشرفت شبکه فیبر نوری که زیرساخت شبکه ملی اطلاعات است و دیگیری ارائه سرویس بر روی این شبکه برای مردم و مجریان طرح است که در حال پیگیری در کل کشور است.
وحید یزدانیان افزود: در سفر به شهرستان برخوار مسائل و مشکل‌های مختلف در زمینه ارتباطات ثابت و ارتباطات سیار، اپراتور‌های مختلف بررسی شد.
وی گفت:برخی مشکل‌ها تا پایان سال و برخی در اپراتور‌ها در زمان‌بندی در شش ماهه اول سال آینده برطرف می‌شود.
در ادامه حسینعلی حاجی نماینده مردم شهرستان‌های برخوار و شاهین شهر و میمه گفت: در این سفر با توجه به درخواست‌های مکرر مردمی در ۷ شهر و۷ روستای برخوار، از تعدادی از شهر‌ها بازدید شد و در مجموع ۲۵ مصوبه برای رفع مشکل‌های که مشکل مربوط به تلفن ثابت، اینترنت و تلفن همراه تصویب شد.


نظرات شما