پیام سپاهان - اصفهان- سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از جانباختن 2 نوجوان و مصدومیت یک نفر در تصادف زنجیرهای محور ذوبآهن خبر داد و گفت: برخورد 2 موتورسیکلت در اصفهان نیز سه مصدوم برجا گذاشت.
عباس عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شامگاه پنجشنبه دوم مهرماه، تصادف زنجیرهای میان 2 دستگاه موتورسیکلت، یک دستگاه پژو 206 و یک وانت پیکان در اتوبان ذوبآهن، مسیر منتهی به اصفهان، مقابل یزدآباد به مرکز اورژانس گزارش شد.
وی افزود: این حادثه ساعت 19 و 21 دقیقه رخ داد و بلافاصله یک تیم عملیاتی اورژانس به محل اعزام شد.
سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان با بیان اینکه در این حادثه 2 نوجوان پسر حدود 16 ساله جان خود را از دست دادند، گفت: یک نوجوان پسر 16 ساله نیز مصدوم شد که پس از دریافت خدمات اولیه درمانی به بیمارستان شفا کلیشاد انتقال یافت.
برخورد 2 موتورسیکلت در اصفهان با سه مصدوم
عابدی همچنین از وقوع حادثه ترافیکی دیگری در شهر اصفهان خبر داد و اظهار کرد: ساعت 14 و 32 دقیقه روز پنجشنبه دوم مهرماه، برخورد 2 دستگاه موتورسیکلت در منطقه زینبیه، خیابان مفتح، انتهای خیابان مخابرات به مرکز اورژانس گزارش شد.
وی ادامه داد: در پی وقوع این حادثه، 2 تیم عملیاتی اورژانس به محل اعزام شدند و سه مرد مصدوم پس از دریافت خدمات اولیه درمانی به بیمارستان کاشانی اصفهان انتقال یافتند.