پیام سپاهان - بیش از ۱۸تن انبه قاچاق بدون مدارک قانونی گمرکی به ارزش ۳۶ میلیارد ریال درشهرستان نائین کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ فرمانده انتظامی نایین گفت: مأموران انتظامی مستقر در ایست و بازرسی شهید شرافت شهرستان نایین در راستای اجرای طرحهای مقابله با قاچاق کالا و ارز، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی به یک دستگاه کامیون مشکوک شدند و جهت بررسی دقیقتر آن را متوقف کردند.
حسن ابراهیمی با اشاره به اینکه ایست و بازرسی شهید شرافت یکی از گلوگاههای مهم برای کنترل و نظارت بر تردد خودروهای سنگین در این محور است، افزود: در بازرسی دقیق از این کامیون، ۱۸ تن و ۲۸۵ کیلوگرم انبه خارج بدون هیچگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی، کشف و ضبط شد.
وی ارزش این محموله قاچاق را بیش از ۳۶ میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به غیرقانونی بودن این محموله، کامیون حامل بار توقیف و فرد متخلف نیز شناسایی شد.
ابراهیمی گفت: پس از تشکیل پرونده قضایی، متهم برای سپری کردن مراحل قانونی و رسیدگی به اتهامات به مرجع قضایی معرفی شد.
وی بر عزم جدی نیروی انتظامی در برخورد با مخلان امنیت اقتصادی و مبارزه با قاچاق کالا تأکید کرد و از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در حوزه قاچاق، موضوع را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.