پیام سپاهان - ایمنا / معاون حملونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: طرح ترافیک و تردد خودروها بر اساس پلاکهای زوج و فرد از ابتدای شهریور سال جاری اجرا خواهد شد.
سعید ساکت، معاون حملونقل و ترافیک شهردار اصفهان اظهار کرد: پیرو مصوبه شورای هماهنگی ترافیک استان، از ابتدای شهریور سال جاری خودروهای واردشونده به محدوده طرح ترافیک از ساعت ۹ تا ۱۳ و ۱۶ تا ۲۰ ملزم به رعایت تردد، بر اساس پلاک و روزهای زوج و فرد خواهند بود.
وی افزود: مدیریت سفرها به هسته مرکزی شهر از ضروریات کنترل تقاضا است و زیرساختهای حملونقل عمومی از جمله خطوط اتوبوس و مترو برای سفر به محدوده مرکزی شهر فراهم است تا ضرورت استفاده از خودروهای شخصی در این محدوده به جهت تحقق برنامههای کاهش آلودگی هوا و آرامسازی ترافیک در بافت تاریخی شهر کاهش پیدا کند.