پیام سپاهان - جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان برپا شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز اصفهان ؛ در این جشنواره 20 غرفه از استانهای مختلف برپا و صنایع تبدیلی پیاز و محصولات خانگی به تماشا گذاشته شده است.
میانگین برداشت پیاز از زمینهای کشاورزی قهدریجان حدود 40 تا 50 تن در هر هکتار است و بخشی از محصول پس از جدا سازی در سردخانهها ذخیره میشود تا در طول سال به بازار عرضه شود.
کشت و فرآوری پیاز در این منطقه سبب ایجاد حدود 300 تا 400 شغل مستقیم و غیرمستقیم شده است، اما با این حال، کشاورزان از هزینههای بالای کود و سم و دشواری فروش محصول گلایه دارند.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
فیروزنیا، مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان اصفهان، گفت: برنامههایی همچون از مدیریت منابع آب تا توسعه صنایع تبدیلی و تقویت صادرات در دست اجراست.
امسال برای رونق بازار، جشنواره ملی پیاز در قهدریجان برگزار شده است و تا 21 آذر ادامه دارد.








جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان جشنواره ملی پیاز و ظرفیتهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در شهر قهدریجان







