طرز تهیه رتی فیله گوساله؛ مجلسی و خوشمزه
چهارشنبه 1 بهمن 1399 - 02:30:13
|
|
پیام سپاهان - به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، درادامه قصد داریم شما را با دستور پخت رتی فیله گوساله آشنا کنیم. ● مواد لازم: فیله یا راسته: 2 کیلوگرم نمک و فلفل: به مقدار لازم روغن: به مقدار لازم بیشتر بخوانید آموزش آشپزی؛ از موساخان مرغ با سماق و خورش خوشمزه آناناس تا کیک بستنی شکلاتی + تصاویر ● طرز تهیه: بهترین رتی با فیله گوساله یا گاو تهیه میشود، گوشتی که به مصرف رتی میرسد، باید کمی چرب باشد و مدت طبخ آن طولانی باشد تا چربی به تدریج جذب گوشت شود. فیله را از طول دولا میکنیم و یا دو عدد فیله را کنار هم قرار میدهیم و با نخ مخصوصی میپیچیم، اطراف گوشت را فلفل زده و در ظرف مناسب دیواره بلند کمی روغن میریزیم و اطراف گوشت را در روغن سرخ میکنیم، پس از این که گوشت خوب برشته شد حرارت را ملایم کرده تا گوشت پخته شود، گاهی از آب گوشت روی گوشت میریزیم و آن را در ظرف میغلتانیم تا کاملا" پخته شود، اگر قبل از پختن آب آن تمام شد، مقداری آب اضافه میکنیم و نمک هم به آن میزنیم. پس از پخته شدن بعد از این که آب آن کشیده شد نخ را از اطراف گوشت باز میکنیم و گوشت را ورقه ورقه میکنیم و در ظرف مناسب قرارمی دهیم و اطراف آن را با پوره سیب زمینی و نخود فرنگی تزیین کرده و رویش را سس، خامه و فلفل میریزیم. اما طرز تهیه این سس: یک قاشق سوپخوری آرد را در 50 گرم کره سرخ میکنیم، حرارت را ملایم کرده و یک لیوان آب گوشت را به تدریج روی آن میریزیم و مرتب هم میزنیم تا سس صاف و لطیف شود. سپس یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه را نیم کوب کرده و داخل آن سس میریزیم، بعد 150 گرم خامه به آن اضافه کرده و پس از چند جوش شعله آن را خاموش میکنیم، سس آماده مصرف است. منبع: ایران بانو انتهای پیام/
http://www.sepahannews.ir/fa/News/225210/طرز-تهیه-رتی-فیله-گوساله؛-مجلسی-و-خوشمزه
|