پیام سپاهان
طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی مجلسی
شنبه 1 آذر 1399 - 22:33:16
پیام سپاهان - به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازگاله
مواد لازم
برنج پنج پیمانه
ماست چکیده و کمی ترش یک لیوان
زرده تخم مرغ سه عدد
سفیده تخم مرغ یک عدد
سینه مرغ آب‌پز شده نصف
پیاز متوسط یک عدد
گلاب یک قاشق غذا‌خوری
کره سه قاشق غذا‌خوری
خلال بادام و پسته، دارچین و زرشک
نمک، زردچوبه، فلفل

پیام سپاهان

طرز تهیه
برای پختن مرغ، پیاز را به صورت حلقه‌ حلقه خرد و با روغن تفت دهید سپس مقداری زردچوبه و چوب دارچین به آن اضافه کرده و مرغ را با مقدار کمی آب و نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام بپزد.
دقت کنید که هر چه مرغ را با آب کم‌تری بپزید، طعم آن بهتر می‌شود. بعد از پخته شدن، مرغ‌ها را از آب جدا کرده، ریش ریش کنید و با مقدار کمی روغن تفت دهید.
مرحله دوم
5 پیمانه برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. مقداری آب در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید سپس نمک و برنج را اضافه کنید. برای بهتر قد کشیدن برنج در حین جوشیدن مقداری آب سرد یا یخ اضافه کرده سپس برنج را آبکش کنید. دقت کنید که برنج ته چین باید کمی زنده‌تر از حالت معمولی باشد.
مرحله سوم
تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه گود هم بزنید سپس ماست و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در ادامه گلاب و کره ذوب شده را نیز اضافه کنید.
کل برنج را با مایع تخم مرغی مخلوط کنید.
مرحله چهارم
یک قابلمه تفلون بردارید و با مقداری روغن داخل آن را خوب چرب کنید. نصف مایع ته چین را کف قابلمه ریخته و به وسیله قاشق فشرده کنید. مرغ‌های ریش ریش شده، دارچین، خلال پسته و بادام و مقداری زرشک را ریخته سپس باقی مایع را اضافه و با قاشق فشرده کنید.
مرحله پنجم
قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شود. ته چین آماده است. در ظرفی مناسب سرو سپس میل کنید.
منبع: جام جم آنلاین

http://www.sepahannews.ir/fa/News/201845/طرز-تهیه-ته-چین-مرغ-زعفرانی-مجلسی
بستن   چاپ