پیام سپاهان
در سال گذشته
850 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی اصفهان پرداخت شد
يکشنبه 22 تير 1399 - 11:08:49
پیام سپاهان - اصفهان- رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: سال گذشته از مجموع سه هزار میلیارد تومان تسهیلات درخواستی استان حدود 850 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی این استان پرداخت شد.

ایرج موفق روز یکشنبه در یکصد و سی امین جلسه علنی شورای شهر اصفهان با بیان اینکه اصفهان رتبه اول کشور در جذب تسهیلات تبصره 18 و رونق تولید را کسب کرد، افزود: اصفهان به لحاظ تعداد واحدهای صنعتی رتبه دوم کشور، به لحاظ اشتغال صنعتی رتبه سوم کشور و به لحاظ تعداد معادن فعال با 860 معدن فعال رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به استقرار حدود 12 درصد صنعت کشور در اصفهان، بیان کرد: اصفهان قطب صنایع فولاد کشور است به گونه‌ای که حدود 60 درصد از فولاد کشور را تولید می کند، همچنین قطب نساجی کشور با بیش از 2 هزار و 450 واحد نساجی و قطب سنگ‌های ساختمانی، تزئینی و نمای کشور با بیش از 2 هزار و 600 واحد سنگبری در حال فعالیت است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان ادامه داد: خوشبختانه شرایط ما به لحاظ تعداد واحدهای تولیدی و صنعتی شرایط خاص و ویژه است که می‌طلبد به صورت ویژه این اقدامات را دنبال کنیم.
وی با بیان اینکه در شهر اصفهان حدود 15 شهرک و ناحیه صنعتی داریم، تصریح کرد: همچنین بیش از 782 مجوز سرمایه گذاری در شهرستان اصفهان وجود دارد، حدود 150 طرح توسعه برای واحدهای که از قبل ایجاد شده و مجوز توسعه برای سرمایه گذاری‌های جدید وجود دارد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اشاره به اینکه حدود هزار و 686 کارخانه در شهرک‌های صنعتی داریم، اضافه کرد: حدود 346 کارت شناسایی و حدود 366 گواهی فعالیت صنعتی داریم.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط تحریم‌ها، فشارها و مشکلات موجود حدود 65 درصد واحدها به صوت متوسط در مناطق صنعتی مشغول فعالیت هستند.
موفق با اشاره به طرح‌های در دست اجرا برای مجوزهای سرمایه‌گذاری، تصریح کرد: بیش از 453 مجوز حدود 20 درصد پیشرفت فیزیکی، حدود 100 مجوز بیش از 40 تا 50 درصد پیشرفت، حدود 133 مجوز 50 تا 60 درصد پیشرفت فیزیکی، 160 مجوز 60 تا 80 درصد پیشرفت و حدود 105 مجوز بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند که به زودی به بهره برداری می‌رسند.
وی اضافه کرد: هفته گذشته پروژه مهم کشوری در زمینه تولید گلوکز، نشاسته، گلوتن و روغن‌های تصفیه شده ذرت با بیش از 540 میلیارد تومان سرمایه گذاری و 95 هزار تن ظرفیت توسط رییس جمهوری به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان خاطرنشان کرد: قرار است بخشی از تسهیلات رونق تولید که در مرکز متمرکز است در اختیار استان قرار گیرد از این رو در کل استان اصفهان بیش از چهار هزار و 580 طرح در دست اجرا وجود دارد که نشان می‌دهد شرایط برای سرمایه گذاری در استان مطلوب بوده است.
وی با بیان اینکه بیش از هزار و 600 مجوز سرمایه گذاری جواز تاسیس بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، اظهارکرد: اگر بتوانیم تسهیلات رونق تولید و تبصره 18 را به این واحدها اختصاص دهیم پیش بینی شده که در سال جاری 50 درصد آن‌ها یعنی 800 طرح جدید در استان به بهره برداری می‌رسد.
موفق با بیان اینکه ایجاد پروژه جدید منجر به اشتغال جدید و بیشتر می‌شود، گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت 2 وظیفه حفظ و رسیدگی به وضعیت موجود با توجه به شرایط موجود را برعهده دارد.
به گفته وی حدود 9 هزار واحد صنعتی دارای مجوز در استان اصفهان وجود دارد.
تولید الیاف و نخ مصنوعی اولویت سرمایه‌گذاری برای تکمیل زنجیره تولید است
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان افزود: در بخش تجارت در استان اصفهان حدود 550 اتحادیه و بیش از 200 هزار واحد صنفی وجود دارد که از این تعداد در شهر اصفهان حدود 84 اتحادیه و بیش از 85 هزار واحد صنفی در شهر اصفهان مشغول فعالیت هستند.
وی، پروژه‌های تولید الیاف، پوشاک و نخ پنبه‌ای، نخ الیاف مصنوعی، آبگرمکن خورشیدی، رزین پلی استر غیر اشباع و انواع منسوجات بی بافت، تولید انواع لاستیک خودرو، پمپ آب خودرو و تولید پارچه چادر مشکی را از اولویت‌های سرمایه گذاری برای تکمیل زنجیره تولید ذکر کرد.
موفق اظهارکرد: حدود 126 میز توسعه صادرات برای هر کالا در کشور وجود دارد که تعداد این میزها در اصفهان 10 میز از جمله طلا، نساجی، سنگ‌های قیمتی در اصفهان است.
وی، یکی از ظرفیت‌های مهم ما در استان و شهر اصفهان فرش دستباف دانست و افزود: حدود 270 هزار بافنده در استان وجود دارد، هرچند که صادرات فرش دستباف به دلیل محدودیت تردد کالا دچار مشکل شد اما باید نگاه ویژه به آن شود و از شورا می‌خواهیم مکانی را برای احداث موزه فرش دستباف اصفهان اختصاص دهند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان، فرش دستباف را اولویت راهبردی کشور خواند و گفت: امیدواریم با مساعدت شورای شهر بتوانیم موزه فرش دستباف و نصب نمادین فرش دستباف در میدان امام خمینی(ره) و تبلیغات محلی در خصوص فرش دستباف و بودجه فرهنگی درخصوص چاپ کتب و نشریه فرش دستباف را داشته باشیم تا این هنر صنعت بیش از گذشته بدرخشد.
نادری معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: از شورا و شهرداری اصفهان می‌خواهیم تا تشکل‌هایی در خصوص فرش دستباف در حاشیه شهر ایجاد شود و کارگاه‌های قالیبافی به منظور ایجاد اشتغال و توانمند سازی خانواده‌های نیازمند ایجاد شود.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از 9 هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه 221 هزار میلیارد ریال و اشتغال 263 هزار نفر، حدود 840 معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از 10 هزار میلیارد ریال و حدود 180 هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور بشمار می‌آید.
سهم اصفهان در صنعت کشور را 11 درصد، سرمایه گذاری 10 درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد و رتبه اصفهان در طرح‌های نیمه تمام صنعتی و تعداد معادن اول و از نظر ذخایر معدنی دوم است.
برچسب‌ها
فرش تسهیلات بانکی فولاد مبارکه اصفهان وزارت صنعت معدن و تجارت اصفهان

http://www.sepahannews.ir/fa/News/160448/850-میلیارد-تومان-تسهیلات-به-واحدهای-تولیدی-اصفهان-پرداخت-شد
بستن   چاپ