پیام سپاهان
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی مطرح کرد:
تقویت پژوهشکده الهیات و خانواده در دستور کار پژوهشکده علوم
يکشنبه 13 بهمن 1398 - 12:25:31
پیام سپاهان - ایسنا/اصفهان رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: قطب مسائل خانواده در اصفهان است که این امر تنوع و گستردگی فعالیت ها به منظور استفاده از ظرفیت های پژوهشی حوزه علمی و نیروی انسانی این استان را ایجاب می کند.

حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زایی صبح امروز (یکشنبه-13بهمن) در آیین افتتاح اولین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی شعبه اصفهان و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در محل دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، اظهار کرد: در مجموعه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بالغ بر 1200 عنوان اثر منتشر شده است و روند خوبی را شاهد هستیم، به طوری که وارد مجلات انگلیسی زبان نیز شده ایم.
وی افزود: 10مجله در مرحله اخذ مجوز و آماده سازی هستند که یکی از آنها نیز سهم اصفهان است.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در خصوص همایش های پژوهشگاه توضیح داد: در سال جاری، هشت همایش در بخش های ملی و بین المللی برنامه ریزی شد که در بهمن و اسفند دو همایش باقی مانده برگزار خواهد شد.
لک زایی با بیان فعالیت کرسی های نظریه پردازی، تصریح کرد: با نظارت شورای پژوهشی باید بر خروجی گیری های متفاوت از یک پروژه توجه کنیم تا بتوان از یک پژوهش در زمینه های مختلف بهره برد.
وی با اشاره به اهمیت عملکرد فعالیت پژوهشکده ها، خاطرنشان کرد: لازم است که پژوهشکده ها به دور از یک بعدی بودن، با تنوع و توازن به فعالیت بپردازند.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ادامه داد: در 4سال اخیر موضوع "مسئله محوری" در دفتر تبلیغات اسلامی مطرح است که در بخش پژوهشی بیش از 80 درصد فعالیت ها ناظر بر این موضوع هستند.
لک زایی همچنین تاکید کرد: تقویت پژوهشکده الهیات و خانواده از اولویت های کاری است که در دستور کار قرار گرفته است.
باید مرجعیت علمی اسلامی را برای همه علوم دنبال کنیم
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان نیز در این مراسم گفت: در دفتر تبلیغات اسلامی، فرماندهی از جنس کاوش علمی و پژوهشی است که نقطه عزیمت است و تفاوت اصلی حکومت دینی با سایرین نیز برگشت نقطه عزیمت به وحی الهی است.
حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی، اظهار کرد: قرآن در وصف خود از کلمات کلیدی مانند مسیطره استفاده می کند که شاهد بر سیطره آن به همه هستی است و قرآن نیز بالاترین هدیه الهی برای رسیدن به این سیطره است. تلاش ما بر آن است که این سیطره را در همه ابعاد کلامی، فقهی و عملی بتوانیم آموزه های قرآنی مستقر کنیم.
وی افزود: استقرار آموزه‌های قرآنی در تمام عرصه ها با کاوش علمی، پژوهشی، تلاش، توکل بر خدای متعال، توسل به اهل بیت (ع) و مجاهدات تحقق می یابد تا در نهایت بتوانیم به هدف متعالی و افق روشن قرآن برسیم که نتایج آن متوجه خودمان خواهد شد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با تاکید بر لزوم اجرایی کردن قسط و هدف عالی در جامعه توسط مردم، افزود: در مسیر رسیدن به افق والای قرآن هستیم و آن را تا فتح آن قله متعالی ادامه می دهیم.
قطبی اضافه کرد: این قله متعالی با تکیه بر پژوهش و دانشی که در اختیار انسان قرار گرفته قابل دستیابی است.
وی با اشاره بر اهمیت پژوهش در سایر بخش ها، تصریح کرد: میدان تبلیغ‌ فرهنگی، هنری، آموزش و فعالیت ها همگی متمرکز بر میدان پژوهش است تا بتوان در سایر عرصه های مدیریتی نیز از آن بهره برد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در خصوص دستاوردهای این پژوهشگاه افزود: امروز شاهد برگزاری برخی از دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی و دانشکده های مختلفی هستیم که شناخت آنها ارزشمند است و پشتیبان فکری ما نیز همین دستاوردهاست.
قطبی خاطرنشان کرد: قرار نیست که تنها مفسر قرآن باشیم، بلکه باید به جنبه های جهت بخشی دین در تمام عرصه ها نیز بیاندیشیم.
وی یادآور شد: واجب است که مرجعیت علمی اسلامی برای همه علوم را دنبال کنیم تا به مفهوم مسیطره قرآن برسیم.
اولین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی شعبه اصفهان و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، همزمان با دهه فجر از سیزدهم تا شانزدهم بهمن ماه در محل دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در خیابان حافظ در حال برگزاری است.
انتهای پیام

http://www.sepahannews.ir/fa/News/125419/تقویت-پژوهشکده-الهیات-و-خانواده-در-دستور-کار-پژوهشکده-علوم
بستن   چاپ