پیام سپاهان- ادعای عرضه شیرهای پاستوریزه آلوده به سم " افلاتوکسین " در کشور با
آمار بالا آن هم در یک برنامه تلویزیونی صبحگاهی ، نه تنها موجی از نگرانی
را در خانوادهها ایجاد کرد، بلکه اعتراض بسیاری از فعالان صنایع غذایی و
بویژه صنعت لبنیات و مراجع بهداشتی را به همراه داشته است.
امیر زرگران اظهارداشت: بیان مطالبی از
این دست به شدت باعث تشویش اذهان عمومی و بیاعتمادی به تولیدکننده داخلی
می شود و حواشی زیادی را برای دامدار تا کارخانهدار به دنبال خواهد داشت.
وی ادامه داد: تمامی فرایندی که در تولید شیر وجود دارد شامل خوراک و
نهاده های دامی تا شیر نهایی در آزمایشگاههایی مورد بررسی قرار میگیرند و
بیان مطالب یاد شده را نمیتوان واقعیتی برای کل شیرهای موجود دانست.
مدیرعامل اتحادیه دامداران استان اصفهان اضافه کرد: اگرچه امکان وجود هر
نوع آلودگی در هر مواد غذایی مانند شیر را نمیتوان بطور کلی رد کرد، اما
تعمیم آمار و ارقام به کل صنعت تولید شیر و همه نشانهای تجاری نادرست و
اشتباه است.
زرگران نظارت از سوی نهادهایی مانند دامپزشکی و سازمان غذا و دارو را
مُکفی دانست و اظهارداشت: تاکنون مورد خاصی از وجود سم افلاتوکسین در شیر
تولیدی در استان اصفهان گزارش نشده است.
در استان اصفهان روزانه بین سه هزار و 300 تا سه هزار و 500 تُن شیر تولید می شود.
این استان از حیث تولید این ماده غذایی رتبه نخست در کشور را به خود اختصاص داده است.
http://www.sepahannews.ir/fa/News/123108/شیر-تولیدی-در-اصفهان-سالم-و-عاری-از-هرگونه-آلودگی-است