18.5 میلیون دلار فرآورده خام دامی از اصفهان صادر شد
سه شنبه 21 آبان 1398 - 6:19:35 AM
ایرنا
|
|
پیام سپاهان - اصفهان- رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی ادارهکل دامپزشکی اصفهان گفت: 18 میلیون و 500 هزار دلار فرآورده خام دامی در یکسال گذشته از این استان به خارج کشور صادر شد.
منصور کیمیایی روز سهشنبه در گفت و گویی افزود : در این مدت حدود 16 هزار تن انواع فرآوردههای خام دامی و خوراک دام و طیور شامل 26 نوع محموله و فرآورده به 22 کشور صادر شده است. وی اظهارداشت: ترکیه، عراق، روسیه، کشورهای جنوب شرقی آسیا و اروپایی از مهمترین کشور هدف صادرات فرآوردههای خام دامی استان هستند که بیش از 14 هزار تن محموله به این کشورها صادر شد. رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی ادارهکل دامپزشکی اصفهان تصریح کرد : پا و پنجه مرغ، آلایشهای خوراکی طیور، آلایش غیر خوراکی دام، خوراک طیور، ماهی منجمد، ماهی تازه، عسل، تخم مرغ، پودر گوشت، هزارلا، مرغ منجمد، میگوی تازه و منجمد از جمله این اقلام صادراتی استان بوده است. به گفته وی در 6 ماهه نخست سالجاری سه هزار و 200 تن خامه منجمد از استان اصفهان به کشور روسیه و چهار هزار و 200 تن پودر حاصل از ضایعات کشتارگاهی به کشور ترکیه صادر شد. کیمیایی اضافه کرد : سال گذشته 90 هزار قطعه ماهی زینتی از این استان به کشور ترکیه صادر شد. وی بیان کرد: نظارت بهداشتی کاملی بر محصولات صادراتی توسط دامپزشکی انجام میشود و مشاورههای لازم برای صادرات بهتر و محصولات جدید هم به صادر کنندگان ارائه میشود. وی تصریح کرد: محصولاتی همچون هزارلای گاوی که در گذشته به عنوان ضایعات دامی دور انداخته میشد امروز آن را در قالب محصولات جدید صادراتی به کشورهای جنوب شرقی آسیا صادر میکنیم. رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی اصفهان تصریح کرد: گواهیهای بهداشتی و صادراتی از 10 سال گذشته تا کنون تحت وب و به صورت بینالمللی صادر میشود. وی خاطرنشان کرد: بر روی 320 نوع دام زنده و فرآوردههای خام دامی از طریق سیستم رصد و نظارت میکنیم و گواهیهای صادراتی برای آنها صادر میکنیم. کیمیایی اضافه کرد: حمل و نقل 148 نوع فرآورده خام دامی در سیستم یکپارچه قرنطینه مورد نظارت و بازرسی قرار میگیرد. اصفهان رتبه اول تولید گوشت مرغ و بوقلمون، رتبه چهارم تولید گوشت قرمز، رتبه دوم تولید تخم مرغ و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست. استان اصفهان دارای بیش از هفت میلیون و 800 هزار راس انواع دام است که این خطه را به یکی از قطب های تولید فرآوردههای دامی در کشور تبدیل کرده است. استان اصفهان دارای 2 هزار و 600 واحد مرغداری صنعتی، 17 کشتارگاه طیور و 33 کشتارگاه دام و بیش از 10 هزار مرکز بسته بندی و فرآوردههای خام دامی است.
http://www.sepahannews.ir/fa/News/113753/185-میلیون-دلار-فرآورده-خام-دامی-از-اصفهان-صادر-شد
|