پیام سپاهان
همایش مشاغل خانگی بانوان در اصفهان برگزار شد
سه شنبه 14 آبان 1398 - 16:31:20
پیام سپاهان - ایسنا/اصفهان مدیر دفتر تجاری‌سازی و اشتغال جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: در طرح جدید مشاغل خانگی، اگر پشتیبان‌ها از نظر آموزش و ارائه تسهیلات حمایت شوند، می توانند نیروهای بیشتری را به کار گیرند.

هومن سراج، امروز (سه شنبه) در همایش مشاغل خانگی بانوان که در سالن اجتماعات اداره کار شهرستان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در زمینه طرح مشاغل خانگی، طبق تفاهم‌نامه بین جهاد دانشگاهی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت امور توسعه زنان وزارت کشور مقرر شد که شهرستان‌ها و استان‌های مختلف در قالب یک طرح متشکل از زنان سرپرست خانوار مشغول به کار شوند.
وی افزود: در این طرح دو گروه از افراد می‌توانند مشغول به کار شوند، یک افرادی که صرفاً به‌صورت تخصصی زنان سرپرست خانواده هستند که طبق آمار، سهم استان اصفهان 460 نفر است. این آمار نسبت به تعداد 67 هزار نفر زنان سرپرست خانوار در کشور رقم اندکی است.

به گزارش ایسنا، مدیر دفتر تجاری‌سازی و اشتغال جهاد دانشگاهی واحد اصفهان تصریح کرد: گروه دوم برای همه‌ افراد امکان‌پذیر است. در این گروه آقایان و هر فردی که دنبال کار باشد و بتواند در قالب مشاغل خانگی فعالیت کند می‌تواند در این گروه مشغول به کار شود. در این گروه سهمیه‌ای حدوداً 3هزار نفر برای استان اصفهان پیش‌بینی‌ شده است.
سراج با بیان اینکه این طرح از خرداد امسال آغاز به کار کرد، گفت: این طرح از چند فاز تشکیل می‌شود که گام نخست شناسایی زنان سرپرست خانوار است. با کمک دفتر امور بانوان استانداری و اداره‌ کار استان اصفهان اسامی برخی افراد جمع‌آوری و از کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد شهید، سازمان زندان و بانوان شناسایی و طبقه‌بندی شدند.
وی توضیح داد: زن سرپرست خانوار به کسی اطلاق می شود که بیکار باشد، برایش بیمه رد نشده باشد و مقرری هم از کمیته امداد، بهزیستی و دیگر مراکز دریافت نکند.
مدیر دفتر تجاری‌سازی و اشتغال جهاد دانشگاهی واحد اصفهان مهم‌ترین مسئله برای موفقیت در اشتغال را داشتن انگیزه و علاقه درونی معرفی کرد و گفت: به همین دلیل با تمام افراد تماس گرفته و میزان علاقه مندی آنها بررسی شد.

سراج ادامه داد: در مرحله بعد، فرم‌هایی در جلسه بین افراد توزیع شد. در این فرم ها مشخص شد که آیا افرادی به عنوان بخش پشتیبان یا متقاضی هستند یا خیر.
وی افزود: در نهایت اسامی به سازمان تأمین اجتماعی ارسال تا علاوه بر بررسی مجدد و تایید اینکه این افراد فاقد بیمه هستند، لیست نهایی مشخص شد، همچنین تاکنون حدود 280 نفر در استان اصفهان تایید شده است.
مدیر دفتر تجاری‌سازی و اشتغال جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با بیان اینکه گام بعدی شامل شناسایی مزیت‌ها و پشتیبان‌ها است، خاطرنشان کرد: در هر استان افراد براساس تولید و مشاغلی درآمدزا شناسایی شدند.
سراج با اشاره به مشکلات طرح‌های پیشین، گفت: پس از بررسی، طرح جدیدی ارائه شد که در آن بسیاری از مشکلات قبلی رفع شد. یکی از مسائل و مشکلات اصلی در طرح های قبل، موضوع تسهیلات بود که متاسفانه بسیاری از این وام ها صرف اشتغال زایی نشده بودند؛ به همین دلیل در طرح جدید به فرد متقاضی تسهیلاتی داده نمی‌شود.
وی ادامه داد: در این طرح موضوع اتصال افراد به پشتیبان ها مطرح است که در این میان جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد واسطه فعالیت می کند. به طور مثال افرادی که دارای توانمندی هنری هستند و می توانند با واسطه هنرشان چند فرد دیگر را نیز مشغول به کار کنند را پشتیبان قرار می‌دهیم که نقش اصلی تبلیغات را پشتیبان‌ها انجام می‌دهند.
سراج یادآور شد: حمایت ما از این پشتیبان ها انجام می شود. اگر پشتیبان ها را از نظر آموزش و بحث های مختلف و حتی ارائه تسهیلات حمایت کنیم، می توانند نیروهای زیادی را به کار بگیرند.
مدیر دفتر تجاری‌سازی و اشتغال جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در مورد بحث بازار شناسی و اتصال به بازار گفت: تاکنون با حدود 70 برند مطرح کشوری رایزنی شده است که به واسطه آنها بتوانیم محصولات را به بازار عرضه کنیم.
انتهای پیام

http://www.sepahannews.ir/fa/News/113436/همایش-مشاغل-خانگی-بانوان-در-اصفهان-برگزار-شد
بستن   چاپ