پایگاه خبری تحلیلی پیام سپاهان

آخرين مطالب

توسط محققان اصفهانی انجام شد؛

تولید سوسیس و کالباس بدون نیتریت در اصفهان گفتگو

تولید سوسیس و کالباس بدون نیتریت در اصفهان
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به تولید سوسیس و کالباس غیرگوشتی بدون استفاده از نیتریت شد.

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در گفت‌وگویی با تأکید بر اینکه در سوسیس‌ و کالباس‌های غیرگوشتی از عامل نگه‌دارنده شیمیایی موجود در سوسیس‌های گوشتی خودداری شده است، اظهار کرد: یکی از مزایای اصلی این محصول حذف کامل نیتریت-عامل نگه‌دارنده شیمیایی- در سوسیس و کالباس‌های گوشتی است.
علی علوی افزود: حذف آنتی‌بیوتیک‌ها و هورمون‌های موجود در گوشت مرغ یکی دیگر از مزایای به‌کاررفته در این محصول است. از سوی دیگر میزان جذب پروتئین سوسیس و کالباس غیرگوشتی افزایش‌یافته است.
وی با بیان اینکه این محصول از یکنواختی رنگ و بافت در مقایسه با سوسیس و کالباس های گوشتی برخوردار است، تصریح کرد: سوسیس‌های گیاهی به دلیل حذف آلودگی‌های ادویه خشک نسبت به سوسیس‌های گوشتی از آلودگی میکروبی کمتری برخوردار هستند و به همین دلیل به کاهش عوارض گوارشی سوسیس و کالباس منجر می‌شود.
مدیرعامل شرکت تحقیقاتی حکیمان شرق، از غنی‌سازی این محصول خبر داد و گفت: در تهیه سوسیس و کالباس غیرگوشتی از مواد ضدسرطان، تقویت‌کننده‌ سیستم قلبی عروقی، تقویت‌کننده سیستم ایمنی استفاده‌شده است. برای طبخ این محصول به روغن بسیار کمی احتیاج است.
وی در مورد ترکیبات این محصول گفت: ترکیبات شامل انواع صیفی‌جات، سبزی‌ها، عصاره‌های گیاهی، ادویه‌جات مخصوص، پروتئین‌های گیاهی و لبنی، آلبومین و آب است.
علوی با بیان اینکه زمان ماندگاری سوسیس‌های گوشتی 45 روز است، تصریح کرد: در این محصول جدید، زمان ماندگاری به یک سال افزایش‌یافته است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان یادآور شد: این محصول به قوانین استاندارد سوسیس و کالباس گوشتی محدود نشده و بر اساس استانداردهای سلامت تولید شده است.
وی در خصوص مشابه داخلی و خارجی این محصول، گفت: سوسیس و کالباس گیاهی در استان فارس و تولیدکنندگانی در خارج از کشور تولید می‌شود. البته موارد معدودی از تولیدکنندگان غیررسمی بدون مجوز با حجم تولید محدود هم در تهران و شمال کشور وجود دارد که به‌هیچ‌وجه کیفیت مناسبی ندارند.
علوی افزود: تفاوت محصول غیر گوشتی محققان اصفهانی با نمونه‌های خارجی و داخلی، مربوط به فرمول ساخت و نتایج آن است. محصول استاندارد سوسیس و کالباس گیاهی، باید از لحاظ ارزش غذائی، طعم، بو، ظاهر، بافت و شرایط مناسب باشد و مهمتر از همه باید فاقد عوارض سلامتی بوده و نیازهای واقعی بدن را به‌عنوان یک غذای کامل تأمین کند.
مدیرعامل شرکت تحقیقاتی حکیمان شرق خاطرنشان کرد: محصولات غیر گوشتی تولیدشده در اصفهان تنها محصولات در حوزه سوسیس و کالباس است که توانسته برای تبلیغات خود مجوز لازم سلامت داشته باشد.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آمازون به دنبال تسخیر دنیای پادکست‌

تریلری از گیم‌پلی بازی Hardspace: Shipbreaker منتشر شد

شارژری که گوشی را ضدعفونی می‌کند

نمی توانم نفس بکشم...

سامانه استعلام سهام عدالت راه‌اندازی شد

واردات ایران از چین افزایش یافت

امکان فروش تفکیکی سهام عدالت از فردا

تداوم ناپایداری‌های جوی در استان اصفهان

زاینده‌رود بسته می‌شود

شاخصهای رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی جزو اولویتهای مجلس یازدهم است

مبارزه با علف های هرز در 88 هزار هکتار از اراضی گندم و جوی اصفهان

جمع آوری 500 میلیون تومان برای آزادی زندانیان غیرعمد در گلپایگان

شوک قیمتی با عرضه 300 هزار گوشی تلفن همراه در بازار

HP هدست واقعیت مجازی Reverb G2 را معرفی کرد

تاریخ انتشار بازی WRATH: Aeon of Ruin مشخص شد

عرضه کارت اعتباری Samsung Money از ابتدای تابستان در آمریکا

دو گوشی جدید نوکیا معرفی شدند

کیش می تواند موتور محرکی برای بخش های اقتصادی کشور باشد

آغاز کاشت سیب زمینی به روش آبیاری تیپ در دهاقان

امروز پرچم ایران انقلابی تا قلب قاره آمریکا برافراشته است

شباهت قتل رومینا با یک رمان از نگاه هادی معیری‌نژاد نویسنده این رمان

آپدیت اندروید 10 دو گوشی هواوی به صورت جهانی ارایه شد

دو گوشی وان پلاس امروز به‌روز می‌شوند

گوشی اوپو Ace2 EVA با ظاهری جذاب و قیمت عالی معرفی شد

مرد شماره یک در لیست تحت تعقیب های بن سلمان

برندگان کرونا؛ مرد یک تریلیون دلاری

چه کسانی از اردشیر زاهدی می‌ترسند؟

تمرینات سپاهان تا مشخص شدن تست کرونا تعطیل شد

مدیریت بحران اصفهان خواهان ایجاد 2 پایگاه دائمی اطفای حریق در استان شد

آلودگی های احتمالی ورودی به تالاب چغاخور شناسایی و بررسی می‌شود

کشف 15 جوجه پرنده شکاری ظرف یک هفته در خراسان رضوی

پایان آتش سوزی منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل با تقدیم یک شهید

بخشی از کتاب/ مرده که به گل احتیاجی ندارد

تبدیل کیبورد پلاستیکی به چوبی!

بازی Arx Fatalis را رایگان دریافت کنید

تولید انبوه گلکسی فولد 2 آغاز شده است

دامداران تعلیف غیر مجاز در منطقه حفاظت شده باشگل با حکم قضایی جلب می شوند

بخشی از کتاب/ یاد بگیرید که نمی‌توانید محبوب همه باشید

یک کتاب خوب/ وقتی استالین به یک بانک دستبرد می‌زد!

چرا همه خواندن «در انتظار گودو» را توصیه می‌کنند؟

یک کتاب خوب/ فیلم «گاو خونی» را دیده‌اید؟!

صوت/ داستان «سووشون» اثر سیمین دانشور- قسمت دوم

«آتلانتیس»؛ نسخه یونانی کتابفروشی مشهور شهر پاریس

کتاب‌های کاغذی؛ سطح هوشیاری کودکان را افزایش می‌دهد

دو خط کتاب/ تظاهر به دوست داشتن، سخت است

شاعرانه/ یک لحظه زندگی تو از دست می‌رود

شاعرانه/ "‌هر چه‌ هستی‌ باش‌، اما باش‌!" از قیصر امین‌پور

بخشی از کتاب/وقتی مشهور باشی فروتنی برایت آسان است

داستانک/ تاکسی نوشت از سروش صحت

توصیه‌هایی جادویی برای نوشتن از چند نویسنده خلاق در شرایط دشوار