پایگاه خبری تحلیلی پیام سپاهان

آخرين مطالب

توسط محققان اصفهانی انجام شد؛

تولید سوسیس و کالباس بدون نیتریت در اصفهان گفتگو

تولید سوسیس و کالباس بدون نیتریت در اصفهان
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به تولید سوسیس و کالباس غیرگوشتی بدون استفاده از نیتریت شد.

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در گفت‌وگویی با تأکید بر اینکه در سوسیس‌ و کالباس‌های غیرگوشتی از عامل نگه‌دارنده شیمیایی موجود در سوسیس‌های گوشتی خودداری شده است، اظهار کرد: یکی از مزایای اصلی این محصول حذف کامل نیتریت-عامل نگه‌دارنده شیمیایی- در سوسیس و کالباس‌های گوشتی است.
علی علوی افزود: حذف آنتی‌بیوتیک‌ها و هورمون‌های موجود در گوشت مرغ یکی دیگر از مزایای به‌کاررفته در این محصول است. از سوی دیگر میزان جذب پروتئین سوسیس و کالباس غیرگوشتی افزایش‌یافته است.
وی با بیان اینکه این محصول از یکنواختی رنگ و بافت در مقایسه با سوسیس و کالباس های گوشتی برخوردار است، تصریح کرد: سوسیس‌های گیاهی به دلیل حذف آلودگی‌های ادویه خشک نسبت به سوسیس‌های گوشتی از آلودگی میکروبی کمتری برخوردار هستند و به همین دلیل به کاهش عوارض گوارشی سوسیس و کالباس منجر می‌شود.
مدیرعامل شرکت تحقیقاتی حکیمان شرق، از غنی‌سازی این محصول خبر داد و گفت: در تهیه سوسیس و کالباس غیرگوشتی از مواد ضدسرطان، تقویت‌کننده‌ سیستم قلبی عروقی، تقویت‌کننده سیستم ایمنی استفاده‌شده است. برای طبخ این محصول به روغن بسیار کمی احتیاج است.
وی در مورد ترکیبات این محصول گفت: ترکیبات شامل انواع صیفی‌جات، سبزی‌ها، عصاره‌های گیاهی، ادویه‌جات مخصوص، پروتئین‌های گیاهی و لبنی، آلبومین و آب است.
علوی با بیان اینکه زمان ماندگاری سوسیس‌های گوشتی 45 روز است، تصریح کرد: در این محصول جدید، زمان ماندگاری به یک سال افزایش‌یافته است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان یادآور شد: این محصول به قوانین استاندارد سوسیس و کالباس گوشتی محدود نشده و بر اساس استانداردهای سلامت تولید شده است.
وی در خصوص مشابه داخلی و خارجی این محصول، گفت: سوسیس و کالباس گیاهی در استان فارس و تولیدکنندگانی در خارج از کشور تولید می‌شود. البته موارد معدودی از تولیدکنندگان غیررسمی بدون مجوز با حجم تولید محدود هم در تهران و شمال کشور وجود دارد که به‌هیچ‌وجه کیفیت مناسبی ندارند.
علوی افزود: تفاوت محصول غیر گوشتی محققان اصفهانی با نمونه‌های خارجی و داخلی، مربوط به فرمول ساخت و نتایج آن است. محصول استاندارد سوسیس و کالباس گیاهی، باید از لحاظ ارزش غذائی، طعم، بو، ظاهر، بافت و شرایط مناسب باشد و مهمتر از همه باید فاقد عوارض سلامتی بوده و نیازهای واقعی بدن را به‌عنوان یک غذای کامل تأمین کند.
مدیرعامل شرکت تحقیقاتی حکیمان شرق خاطرنشان کرد: محصولات غیر گوشتی تولیدشده در اصفهان تنها محصولات در حوزه سوسیس و کالباس است که توانسته برای تبلیغات خود مجوز لازم سلامت داشته باشد.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

توسعه معادن مهمترین چالش مناطق حفاظت شده اصفهان است

طرح‌های استعدادیابی، راهبرد مطمئن برای تقویت ورزش اصفهان

نگاه دین و قانون به پدیده حیوان‌آزاری/نحوه جبران خطا و توبه

زاینده رود برای کشت پاییزه کشاورزان 21 آبان بازگشایی می‌شود

طرح مبارزه با مگس مدیترانه‌ای در باغ‌های اصفهان ادامه دارد

فرهنگسازی مطالعه با توجه به رویکرد جامعه به فضای مجازی انجام شود

152 نفر امسال در استان اصفهان با گاز منوکسیدکربن مسموم شدند

شناسایی آبراه‌های اصفهان برای کاهش خسارت‌های سیل ضروری است

مدارس خطرپذیر از مواد مخدر در استان اصفهان شناسایی می‌شود

طرح گشت و مراقبت از عرصه‌های طبیعی اصفهان اجرا می‌شود

برپایی نمایشگاهی از عکس‌های ایران در آلمان

حوادث یک هفته اخیر در اصفهان 2 کشته و 44 مصدوم برجاگذاشت

زمان دقیق بازگشایی زاینده رود برای کشت پاییزه

برگزاری همایش ملی پلیمر در دانشگاه اصفهان

واژگونی خودرو در مرنجاب آران‌وبیدگل 6 مصدوم برجا گذاشت

تولید سوسیس و کالباس بدون نیتریت در اصفهان

سد زاینده رود در محاصره برداشت ها و بندها

پلیس مانع اقدام به خودکشی یک جوان در اصفهان شد

جزییاتی درباره "والدین سمی"

تلفیق هنر سنتی و مدرنیته توسط محققان اصفهانی

30 درصد جمعیت اصفهان تا سال 1430 سالمند می‌شوند

400 میلیارد تومان برای مقاوم‌سازی مسکن روستایی اصفهان اختصاص یافت

پیش بینی حضور 110 موکب از اصفهان در همایش بزرگ پیاده روی اربعین

کاهش موالید رشد جمعیت در اصفهان را به کمتر از یک درصد رساند

ریشه‌های چهارباغ ناله می‌کنند

تامین مالی و کاغذبازی از عوامل بالا بودن چک برگشتی در اصفهان است

کودکان کار با مشکلات زیادی در زمینه آموزش و درمان مواجه هستند

82 درصد از جرایم شبکه‌های اجتماعی در اصفهان اقتصادی است

سانحه رانندگی در اتوبان ذوب‌آهن اصفهان 5 نفر مصدوم داشت

رئیس هئیت کوهنوردی اصفهان: کسی اجازه ندارد اذهان عمومی را مشوش کند

رییس دادگستری فریدن: شیوع جرایم علیه اشخاص در جامعه نگران‌کننده است

15 درصد تلفن‌های ثابت در اصفهان بدون کارکرد است

دسترسی آسان به خدمات مهمترین انتظارات سالمندان جامعه است

اهتزازِ پرچمِ نداری!

فوت ناشی از حوادث کار در اصفهان 17 درصد کاهش یافت

درآمد 13 ساعت فروش نفت ایران برابر با هزینه یک سال چادر مشکی

وقوع آتش سوزی های متعدد در مراتع منطقه حفاظت شده کرکس نطنز

سالمندان 17.9درصد جمعیت اردستان را تشکیل می دهند

خسارت مردودی دانش‌آموزان ابتدایی اصفهان افزون بر 6 میلیارد تومان برآورد شد

سیر تاریخی شکل‌گیری مدارس در شهرستان اردستان

راهبردهای دفاعی فرماندهان دفاع مقدس، الگوی کم‌نظیر

2 گزینه پیشنهادی کمیته 15 نفره زاینده‌رود برای جریان آب در مهرماه

صادرات استان اصفهان 9 برابر بیشتر از واردات است

50 دستگاه آمبولانس اصفهان نیاز به بازسازی دارد

امکان تداوم جریان زاینده رود در مهرماه وجود دارد

رکن مهم معماری ایرانی بوم آوری مصالح است

انتصاب در شعبه تأمین اجتماعی را به رسمیت نمی‌شناسیم

تخصیص اعتبار 38 میلیارد ریالی برای تکمیل تجهیزات مدارس اردستان

رودررو با "کیارنگ علایی"

آموزش به روز مدیران موجب افزایش بهبود خدمت‌رسانی به مردم اصفهان می‌شود